X Faktor - Megtörténhet a csoda?

Vajon megtörténhet a csoda, az idei X-Faktort végre megnyerheti egy lány? Eddig csakis férfiak kerültek a dobogó legfelső fokára az RTL Klub népszerű tehetségkutatójában, pedig sok tehetséges lány is indult. A Star magazin arra volt kíváncsi, hazai sztárjaink kit favorizálnak a mostani széria versenyzői közül, szerintük kinek van esélye a legvégső győzelemre?
Bódi Margó bízik a lányokban, ő azt gondolja, ezúttal a gyengébbik nem képviselője lesz a befutó. Szerintem Danics Dóra nyeri meg az X-Faktort. Azért gondolom, mert hibátlan a hangja, nem tud hamisan énekelni. Nem csak jól csinálja, de illik hozzá ez a műfaj. Egyedül van, de mégis megtelik vele a színpad, akkora a kisugárzása. Na meg azért is gondolom úgy, mert a Bódi Guszti is azt mondta.
Völgyi Zsuzsinak, a Romantic zenekar egykori énekesnőjének határozott véleménye van a kérdésről. Szerintem a harmonikás Szabó Ádám lesz az első. Mindig fiúk nyernek, csodálkoznék, ha ez ebben az évben másképp lenne. Egyébként az idei X-Faktor, szerintem tehetségek tekintetében gyengébb, mint az előző években volt. Elképesztő hamis egy-két énekes. Sajnos azt kell feltételezem, hogy a mélyen tisztelt zsűri a stúdióban ezt nem hallja, mert egy szót sem ejtenek erről a versenyzőknek. Az idei szériát nézve nem rágom le a körmöm az izgalomtól, hogy ki fogja megnyerni. További színes, érdekes cikkeket olvashatsz a
friss hírek oldalain.