X-Faktor 2013 - Erre még nem volt példa az X-Faktorban

Önként távozott az X-Faktor versenyzője.
Mi lesz az élőműsorral?
Bozsek Márk pénteken, csupán egy nappal az élő show előtt közölte: kilép az X-Faktor versenyéből. A tehetségkutató műsor történetében ilyen még sosem fordult elő, versenyző önszántából még nem távozott.  A Barátok közt sztárja elmondta, most nem érez magában annyi erőt, hogy folytatni tudja a versenyt, nem tud annyit adni az embereknek, mint szeretne.
- Nem a ByTheWay-nek kellett volna párbajozni, hanem nekem. Sok minden van az életemben, ami nem biztos, és ez is egy ilyen döntés, de meg kellett lépnem. Bízom benne, hogy lesz még erre lehetőségem.
Mentorát, Geszti Pétert természetesen meglepte Bozsek döntése, ám mint mondta, érezte rajta, hogy nagyon labilis, nem biztos magában, a döntését pedig tudomásul kell vennie.
Gesztitől sírva búcsúzott Bozsek Márk, a mentor pedig megígértette vele, hogy egyszer még visszatér az X-Faktorba.
Bozsek Márk rajongótábora hiába nő, továbbra is kap hideget-meleget. Geszti Péter mentoráltja a Barátok közt szülinapi partiján elárulta, mi a legnagyobb kihívás számára az X-Faktorban.
Nekünk Márk döntését tudomásul kell vennünk. Ezért ő már szombaton nem lesz látható az X-Faktorban... Most sok kérdés felmerült, például az, hogy be tud-e valaki ugrani Márk helyére? Annak az illetőnek, vagy illetőknek mindössze 24 órájuk lenne a felkészülésre - mondta Kolosi Péter.
A találgatás természetesen máris megindult, vajon kiket hívnak vissza, a legvalószínűbbnek pedig a múlt adásból kiesett ByTheWay együttes tűnik.