X - Faktor 2012 - Elszakadt a cérna Zámbó Krisztián barátnőjénél, Zsuzsinál

Zámbó nője szapulja Krisztián riválisait. Elszakadt a cérna Zámbó Krisztián barátnőjénél, Zsuzsinál, aki tegnap Facebook oldalán nekitámadt az x-faktorosoknak. Szerinte valamennyien rosszabbul teljesítenek, mint a barátja.
Zámbó Krisztián barátnője, Zsuzsi eddig bírta, hogy úton-útfélen szapulják szerelmét. A fiatal lány tegnap az interneten tette közzé: nem tetszik neki, ahogy néhány ismerőse megkérdőjelezi kedvese tehetségét.
Ám nem elégedett meg ennyivel. A kiírására érkezett véleményeket is kommentálta. Úgy gondolom, teljesen őszintén, hogy van, aki jobban produkál a színpadon, de az nem azt jelenti, hogy jobb Krisznél, de az biztos, halál unalmas! Szerintem inkább nincs helye ott a seggriszáló Adélkának, meg a repedtfazék hangú Dávidnak, meg még mondhatnám! Tudod, az az érdekes, ha nem irigyek Kriszre, akkor miért foglalkoznak mindig csak vele? Aki meg azt mondja, hogy nem tud énekelni, azoknak ajánlanám kedves figyelmükbe a Youtube-ot, ott azért meg lehet hallgatni a repertoárját! De azt tudom, hogy akármi akárhogy lesz, ő fogja a legjobb koncerteket nyomni, és ő lesz az, aki ugyanilyen közvetlen marad, és veletek együtt fog bulizni! Ennyi!” – írta Zsuzsi, aki Oláh Gergőre is kitért.
„Imádom, szeretem a Gergőt, de kíváncsi lennék, ha nem funkyt énekelne, akkor milyen lenne, főleg ennyi nyomás után, mert ő is egy érzelemdús ember, mint a Krisz” – írta Zsuzsi, aki azt is megjegyezte, hogy párját már teljesen kikészíti „a sajtó a sok hazudozással”.
Schiwert-Takács László, a műsor kreatív fôszerkesztôje szerint Krisztián barátnője ezzel csak ártott párjának.
– Ez visszaüt ­Krisz­tiánra. Abban bízom, hogy a néző szavaz arra, akit nagyon szeret. Mi szeretetből készítjük a műsort, ezért van az, hogy a néző arra szavaz, akit bent szeretne tartani és nem arra, akit elküldene. Én nem fogom megtiltani a versenyzők rokonainak, hogy közzétegyék, amit gondolnak, de nem ez a módja a véleménynyilvánításnak – tette helyre a lányt a főszerkesztő.
A tehetségkutató megtámadott versenyzői nem kívántak kommentárt fűzni Zsuzsa véleményéhez.