X - Faktor 2012 - Zámbó Krisztián hideget is, meleget is kap a Facebookon.

Megosztja a közönséget az X-faktor szereplője Zámbó Krisztián személye és énektudása. Az, hogy legutóbbi produkciója után az élő adásban a mentorok is összevesztek rajta, csak a jéghegy csúcsa. A közösségi oldalon tartósan jelen vannak a szélsőséges vélemények. Krisztián hivatalos Facebook-oldalán is ömlenek az érvek és ellenérvek: egy hozzászóló például Uhrin Benedekéhez hasonlítja Jimmy fiának képességeit.
Néhány további komment
Kocsmazenésznek Jimmy dalaival biztos jó, de amit itt mutat, az alsó hangon is kevés.
Nem az apjával kell jönni, ő csak nyugodjon békében szegény, hanem észre kéne venni, hogy nem ebbe a műsorba való. Énekelj otthon!
Gyakran olvasok olyanokat, hogy apád sem rögtön úgy kezdte, hogy tudott énekelni... Meg hasonlókat... És ez igaz is... De az apja legalább úgy fejezte be, hogy tényleg tudott...
Igenis van helye az X-Faktorban, és remélem, meg fogja nyerni, aki nem szereti ne nézze, sok hülye paraszt, aki leszólja.
Ha (...) lírát énekelsz, akkor felül kell múld édesapád legendáját, vagy megütni azt, vagy túllépni rajta egy makulátlan trendi dallal. Ez is egy örökség része. Gondolom, nálad jobban senki sem tudja, hogy ez milyen.
Ilyen hangot... mint a fa trombita ...
Hallgasd meg a saját számait Krisznek a Facebookon, utána bírálj!
– (...) Krisztián az alázat mintaképe... Talán csak Uhrin Benedekhez tudnám hasonlítani... De nem akarok itt szuperlatívuszokban beszélni róla... Bár Krisztián maga az éneklés szuperlatívusza...