X-Faktor 2012 - Zámbó Krisztián rajongói nem tudnak belenyugodni, hogy kiesett.

Zámbó Krisztián elvakult rajongói nem tudnak belenyugodni, hogy a fiú kiesett. A különböző fórumokon tényként állítják: csalás történt. A műsor készítői értik az indulatot.
Hiába búcsúzott el szombat este a műsortól Zámbó Krisztián, az XFaktor eddigi legvitatottabb személyisége, még mindig vele van tele a világháló. Míg a legtöbben elégedetten nyugtázzák, hogy kiesett, addig egy hozzájuk képest maroknyi, ám annál lelkesebb csapat is hallatja a hangját. Elszórva bár, de annál meggyőzőbben állítják, hogy Jimmy fiát tudatosan távolították el a tehetségkutatóból.
– Nem lehet rá szavazni, négy SMS-emet dobta vissza a rendszer – írta egyikük Zámbó Árpy oldalára.
 – Mindenki tudja, hogy a legjobb hatban már blokkolják a vonalakat, és azoknak kell továbbmenni, akiket ők akarnak – reagált erre másikuk. Közben Krisztián oldalán is fel-felütötte a fejét a bunda emlegetése.
– Az SMS-eket biztos, hogy elcsalta az RTL Klub, hiszen azok, akik eddig rád szavaztak, most is rád szavaztak. Sajnos, az emberi irigység miatt nem sikerült megnyerned az X-Faktort – írta le meggyőződését egy Krisztián-rajongó. Egy másik fan viszont arról beszélt, hogy Malek Miklós és Geszti Péter miatt búcsúzott a versenytől Jimmy fia. Nagyon sajnálom, hogy kiestél! De te is biztosan érezted, hogy a Geszti és a Malek rád szállt, és te ennek ellenére is tiszteled őket. Én nagyon kedveltem mind a kettőt eddig, de most már kevésbé – magyarázta a rajongó.
Schiwert-Takács László, az X-Faktor főszerkesztője nem veszi komolyan ezeket a véleményeket. A Bors megkeresésére következőképpen nyilatkozott:
– Minden adásban valaki kevesebb SMS-szavazatot kap, mint a többi. Ez tény, ehhez nem kell összeesküvés-elméletet kitalálni – kommentálta a huhogók véleményét a főszerkesztő. – Krisztián ügyes, rokonszenves, szerethető, akinek különleges hangszíne van. Nagyon sajnálom, hogy ennyire megosztotta a nézőket – tette hozzá.
– Természetesnek tartom, hogy csalódottak, akik eddig bent tartották őt. Tudomásul kell venni mindannyiunknak, hogy ezt a versenyt a szavazatok döntik el, és Krisztián eddig tudott mozgósítani – mondta Geszti Péter, aki azt is hangsúlyozta, hogy magánemberként semmi baja Jimmy fiával. A kritikái kizárólag a teljesítményének szóltak. A mentor kifejtette véleményét a nézők között terjedő elméletről, miszerint manipuláció eredménye volt Krisztián kiesése.
– Mindig azok emlegetnek bundát, akiknek a versenyzője kiesik. Magyaros városi legendák ezek, sajátos összeesküvés-elméletek – mondta határozottan Geszti.