X - Faktor - Egyre többen támadják az énekesnőt kínosan szereplő mentoráltja miatt

Egyre többen támadják az énekesnőt kínosan szereplő mentoráltja miatt. Az ügyben Zámbó Árpy is megnyilatkozott.
Egyre több X-Faktor-rajongó okolja Keresztes Ildikót azért, mert versenyzője tehetségesebb énekesek helyett marad bent a műsorban. A Krisztián körüli felhajtásról Schiwert-Takács Lászlót, a műsor kreatív főszerkesztőjét kérdeztük.
– Hülyeség Ildit támadni emiatt. Sajnos sok borzasztó dolgot írnak neki. Ez nem a Metropolitan, itt kezdők vannak, akik olykor hibáznak. Krisztián nem tud úgy teljesíteni, ahogy szeretné, de ettől nem maga a sátán, hanem egy fiú, aki igyekszik megfelelni. Azért kapta ezt a lehetőséget, mert alkalmas alapanyag volt. Lehet, hogy Ildi ebben tévedett, de nem lehet azzal támadni, hogy az ő énekese miatt esnek ki mások.
Schiwert-Takács tanácsot is ad azoknak, akik kedvencük ­ki­esése miatt reklamálnak.
– A nézők döntése, ki hagyja el a műsort, hiszen ők küldik az SMS-eket, így ők döntenek arról is, ki párbajozzon. Malek Miklós elmondta, hogy nem feltétlen azok állnak a párbajnál, akiknek ott kéne állniuk.
Van, aki rajong érte, más nevet rajta, és akad akit irritál, de mindenki Krisztiánnal foglalkozik. Zámbó Árpy egyenesen azt állítja, hogy elsősorban Jimmy fia miatt nézik az X-Faktort.
– Egy dolog számít a versenyben, a szavazat. Fogadjuk el a feltételezést, hogy az édesapja miatt küldik rá az SMS-t, de ez boldogság számomra és számára is. Szerintem az RTL nézettségén sokat dob Krisztián szereplése, és biztos vagyok benne, ő kapja a legtöbb SMS-t. Ebből is látszik, mennyien szeretik Jimmyt – állította Árpy.
A kreatív producer főszerkesztő szerint az ilyen megszólalások ártanak Krisztiánnak. – Zámbó Árpád talán médiaszakember? Ez a műsor rengeteg szegmensből áll, az előző két évad is sikeres volt, sőt, mind a két évben a legnézettebb volt az X-Faktor egy-egy adása, pedig akkor Krisztián nem szerepelt. Egy ilyen pökhendi vélemény rengeteget árt Krisztiánnak. Nem kell őt még kellemetlenebb helyzetbe hozni, épp elég kritikát kap.