X-Faktor 2012 - Igazságtalannak tartják a Like rajongói, hogy nem Zámbó Krisztián búcsúzott az X-Faktoról

"Krisztiánnak kellett volna kiesnie" - A Like visszaszólt. Igazságtalannak tartják a Like rajongói, hogy nem Zámbó Krisztián búcsúzott az X-Faktor legutóbbi élő adásából. A kiesett lánycsapat azonban Jimmy fiának védelmébe kelt.
Vali, Szuli és Petra, azaz a Like búcsúzott szombat este az RTL Klub tehetségkutatójából. A csatorna Sztárchat oldalán válaszoltak rajongói kérdésekre a lányok, akik elárulták: nemcsak szép, de nehéz pillanatokat is átéltek együtt a műsor alatt.
Nagyon szomorúak voltunk szombat este, de látjuk, hogy amit csináltunk, maximálisan átjött a színpadon, a tévén keresztül és örültünk, hogy eddig eljutottunk. Szerintünk még két nap és boldogok leszünk - mosolyogtak a lányok, akik hozzátették: nemcsak az éneklést, de a közös munkát is folytatják. A lányok azt mondják: a műsor idején nem a többi produkciót mérlegelték, hanem saját magukra koncentráltak, de akarva-akaratlanul is ellenfelei, versenytársai voltak a többieknek. A rajongók között akadt olyan is, aki kifejtette: Zámbó Krisztiánnak kellett volna kiesnie és "Jimmy már biztosan forog a sírjában".
A Like erre is adott választ, bár Krisztiánt nem énekesi, sokkal inkább emberi szempontból dicsérték. Jóban vagyunk Krisztiánnal. Őszinte, jóindulatú embernek tartjuk. A nézők nem látnak bele mindenbe. Ők a kisfilmet látják az emberről, mi pedig a szürke hétköznapokat is látjuk. Hogy Krisztiánnak valami miatt nem úgy mennek a dolgok... Nagy a támadási felülete, az emberek nem gondolják végig, amikor ilyeneket írnak. Krisztián nagyon sokat készül, mindent beletesz a produkciójába. Túl nagy ember fia, ezért kap, hideget-meleget - mondták a lányok, akik kijelentették: védelmükbe veszik Krisztiánt, de elárulták: a versenyben Oláh Gergőnek szurkolnak.