X-Faktor 2013 - Danics Dóra nyeri az X-Faktort???

Danics Dóra a legjobb bizonyíték arra, hogy érdemes küzdeni az álmainkért. A lány másodjára is jelentkezett az X-Faktorba, és a Bors olvasói szerint könnyen lehet, hogy meg is nyeri. A héten véget ér az X-Faktor 2013. Az biztos, a legszebb karácsonyi ajándék most a ByTheWay tagjainak, Danics Dórának és Krasznai Tündének az lenne, ha vasárnap este rájuk hullhatna az arany konfetti. A tét nem kicsi: egy évig havonta egymillió forint, egy lemezszerződés, egy utazás és egy új autó. Az izgalom óriási.
Éppen ezért megszavaztattuk internetes olvasóinkkal, hogy kit tartanak a legesélyesebbnek. Kérdésünkre pár óra alatt több ezer szavazat érkezett. A vá­lasz­adók 42,2 százaléka szerint Danics Dóra lesz a győztes. Őt a ByTheWay követi 35,8 százalékkal, míg Krasznai Tündének 22 százalék jutott. Nos, ha ilyen arányban érkeznek szombat és vasárnap este az SMS-ek, akkor Dórinak valóban nagyon boldog lesz a karácsonya. Nagyon örülök, hogy a Bors olvasói engem hoztak ki nyertesnek, és persze nagyon örülnék, ha ez tényleg így is lenne. Kicsit már izgulok, de ez egy­előre örömteli izgulás, remélem, nem lesz olyan fokú, hogy a produkciómra is rányomja a bélyegét, mondta Dóri, aki maga is el-eljátszott már a gondolattal, hogy megnyeri a versenyt. Lapunk munkatársa arról is faggatta Bach Szilvia lányát, hogy ellenfelei miben erősek.
A by­the­way­esek iszonyú tehetségesek, helyesek, és azt sem szabad elfelejteni, hogy fiúk. Sok tini rajongójuk van. Tündének viszont olyan különleges a hangszíne, ami felejthetetlen, érvelt ellenfelei mellett az énekesnő.
Természetesen Dóri győzelmét látja a legesélyesebbnek édesanyja, Bach Szilvia is. Én már nagyon izgulok, éjjelente álmomból is felriadok, s egész nap csak a döntőre tudok gondolni. Próbálom ugyan elterelni a figyelmem mosogatással vagy éppen mosással, de nem megy. Nagyon erős a mezőny, a fiúknak ott van a rengeteg tinilány rajongó, ők miattuk nyerhetik meg. Tünde egy nagyon különleges ember, s az élettörténete is különleges. Ha én kívülálló lennék, nem tudnék választani közülük, de anyaként csak arra tudok gondolni, hogy Dóri lesz a győztes – magyarázta a humorista.
Geszti Péter: jól választottam
Geszti Péter szerint mindkét lány alkalmas a végső győzelemre. Büszke vagyok rá, hogy két mentoráltam is a döntőbe jutott. Ez is azt bizonyítja, hogy a megfelelő emberekre szántam az időmet, és idén is megérte az ittlétem.
Dóri nagyon sokat fejlődött, kinyílt érzelmileg is. Pontos, tudatos, érzékeny és izgalmas, gyorsan tanul. Viszont Király L. Norbi úgy esett ki három évvel ezelőtt pontosan ebben a szakaszban, hogy egyszer sem párbajozott, ezért nem szabad elbíznunk magunkat, figyelmeztetett a mentor.