X-Faktor 2013 - Kiszáll a Barátok köztből is az X-Faktor volt énekese

Kiszáll a Barátok köztből is a 25 éves Bozsek Márk aki  korábban az X-Faktorból is önként távozott. A színész és énekes nem fogja meghosszabbítani a szerződését a sorozatban.
Bozsek azt mondta, hogy a sorozat producerével, Kalamár Tamással gyakran beszélgetnek arról, mennyire megviselték az utóbbi hónapok, sőt, azt is elmondta főnökének, hogy más jellegű tervei is vannak a jövőre nézve.
"Való igaz, többször gondolkoztam már azon, hogy külföldön folytassam az életemet. Szeretek világot látni, és mivel a családommal hosszasan éltem Portugáliában, nem is félek attól, hogy valahol máshol kezdjek új életet" – mondta Bozsek, aki korábban már egyszer Anglia felé vette az irányt.
Az év elején, amikor karaktere éppen Japánban próbált szerencsét, és ezért hosszú hónapokig kénytelenek voltak nélkülözni őt a nézők, a színész azt tervezgette, hogy Angliába költözik a szüleivel. Vagyis nem először fordul meg a fejében, hogy kiszáll a sorozatból. "Nehezen szakadok el a családomtól, és amikor ők kitalálták, hogy kiköltöznek, akkor én is szerettem volna velük menni, de végül mégsem így lett. Ők jelenleg is kétlaki életet élnek, de azért viszonylag gyakran tudunk találkozni" – tette hozzá Bozsek, aki a végső döntést még nem hozta meg, ám a jelek szerint ez tényleg csak idő kérdése.
A sorozat producere, Kalamár Tamás azt mondta, a színészt egyelőre szerződés köti a Barátok közthöz, de nem lepődne meg, ha a lejártával máshol építene karriert.