X-Faktor 2013 - Ezért szidják az X-Faktor mentorát

Az X-Faktor nyolcadik élő show-ja a buli és a szórakozás jegyében telt. Az énekesek fergeteges hangulatot teremtettek a buli slágerekkel. Ám mégis akadt olyan versenyző, akinek nem volt felhőtlen a verseny. Csordás Ákost a kieséstől féltik a nézők.
Csordás Ákos nem aratott túl nagy sikert a Get Lucky című szám egy rockos feldolgozásával. Ezúttal a mentorok és a kommentelők is egyetértettek abban, hogy a versenyzőnek nem állt jól ez a sláger. Míg a mentorok finomabban fogalmazták meg negatív kritikájukat, addig a hozzászólók nem voltak kíméletesek. Ám a kommentelők nem Csordás Ákost hibáztatták a gyenge produkcióért, hanem mentorát, Tóth Gabit.
- Gabi! Mit csináltál ezzel a szegény fiúval? Ákos ennél jóval jobb! Nehogy ezért kelljen párbajoznia!
- Ha Ákos kiesik, csak a mentorának köszönheti, nagyon pocsék zenéket választott neki.
- Jézus Mária! Ezt a számot Ákosnak? Megint egy iszonyú rossz választás- mondták a kommentelők. Csordás Ákoson kívül Szabó Ádámnak sem sikerült fényesen a tegnap este, így többen arra tippelnek, hogy a két fiúnak kell majd összemérni tehetségét az esti párbaj során, ez pedig mentorukra, Gabira nézve nem lenne könnyű feladat. Fokozódik a hangulat, hiszen a verseny a végéhez közeledik, a mezőny pedig egyre erősebb. A mentorok nem győzik hangoztatni, hogy milyen fájdalmas búcsút venni a kiesőktől. Az ítészek egyre többször saját szerepükből kiesve csupán élvezik és átélik a versenyzők okozta fergeteges pillanatokat.
A tegnap este egyik ilyen fénypontja volt Danics Dóra első dala, a versenyző Katy Perry Firework című számát adta elő, melynek végén a mentorok állva tapsolták meg a produkciót. Másodszorra Cserháti Zsuzsa slágerével állt színpadra, mellyel hasonlóan nagy hatást gyakorolt.
Krasznai Tünde ismét bizonyította tehetségét, melynek okán Tóth Gabi nemes egyszerűséggel zseninek nevezte. Alföldi Róbert is le volt nyűgözve, legfőképpen az a szabadság fogta meg, ahogy Krasznai létezni tudott a színpadon. A ByTheWay sem hagyta cserben a rajongóit, a tőlük megszokott összhangban, jókedvvel álltak a közönség elé és igazi bulihangulatot varázsoltak.