X-Faktor 2013 - Danics Dóra az első női X Faktor győztes

Elképesztően szoros csatában győzött vasárnap este az X-Faktor döntőjében Danics Dóra. Pedig a fiúcsapat mindent bevetett a végső siker érdekében, megvontak maguktól minden földi jót. Ya Ou, Bence, Sziki és Olivér  együtt töltötték a felkészülés utolsó éjjelét, nem pedig a kedveseikkel. Pedig Olin kívül mindannyiuknak régóta tartó és komoly kapcsolata van. Bencéék mégis úgy döntöttek, hogy ezt a feszültséggel teli időszakot ezúttal nem a lányok, hanem egymás társaságában töltik, teljes nyugalomban.Se szex, se alkohol, semmi, ami dorbézolásként elvonná a figyelmüket a felkészülésről a végső megmérettetés előtt. A fiúk, mint az igazi, kőkemény sportolók sokasága, a ráhangolódás ezen szakaszában már nem mártóztak meg a szexualitás édes bűnében, inkább visszafogták magukat, és a számukra ezúttal tökéletes kikapcsolódásra szavaztak. Igaz, Szikiék nem sportolók, esetükben nem az izmuk a fő fegyverük, hanem a hangjuk, amire vigyázniuk kell. Persze a már-már legendásnak mondható fáradtságnak sem tenne jót  egy átdorbézolt éjszaka, éppen a legfontosabb nap előtt. Úgy tudjuk, Bencéék barátnői azonnal megértették, hogy ezen az estén más jellegű elfoglaltságot kell keresniük, mint azt, hogy boldog együttlétben töltsék az órákat kedvesükkel pedig eddig minden sikerrel megvívott forduló után kedveseik karjában ünnepeltek a fiúk. Mindhármunk kedvese már abból értett, ahogy ránk nézett, szavak nélkül is tudták, hogy a szombat éjjelt nem velük töltjük. Megértették, nem is volt ebből semmi  probléma, szerencsére. A srácokkal és a barátnőinkkel is megbeszéltük, hogy ezúttal csak négyen leszünk a Corvin sétányon található lakásban.
Az ázsiai felmenőkkel bíró fiatalember szavaihoz Sziki is csatlakozott.
Szerintem érthető, hogy így döntöttünk, ezúttal ez volt a leghelyesebb választás. Csak négyen akartunk lenni, úgy ráhangolódni a napra. Azért sokáig nem voltunk ébren, mert a hazatérésünk után nem sokkal mindannyian bedőltünk az ágyba, hogy kipihenjük magunkat a vasárnap estére.
Danics Dórának viszont édesanyja a legfőbb támasza. Mint ismert, Dóra anyukája, Bach Szilvia híres előadóművész-humorista, a Humorfesztivál korábbi győztese, így nem csoda, ha lánya tőle várja a legkomolyabb támogatást. Danics a szombatról vasárnapra virradó éjszaka nem is aludt a versenyzők számára fenntartott lakásokban, inkább édesanyjánál hajtotta álomra a fejét. Anyánál a legjobb nekem ilyenkor, mi nagyon szoros kapcsolatban vagyunk egymással, mindenben az ő véleményét tartom a legfontosabbnak. Így aztán kézenfekvő volt, és egyértelmű a számomra, hogy odamenjek hozzá a legfontosabb estén. Hogy tanácsolt-e valamit? Esélye sem volt, tulajdonképpen egy pillanat alatt elaludtam, annyira fáradt voltam már.