X-Faktor 2013 - Nem viselte meg őket a vereség

Emelt fővel folytatják az X-Faktor döntősei. Véget ért az X-Faktor 2013-as szériája, a tehetségkutatót ezúttal egy lány, Danics Dóra nyerte meg. A két dobogós, Krasznai Tünde és a ByTheWay jól viselték a vereséget. 
 Nagyon nagyon nagyon köszönjük Nektek, hogy mellettünk voltatok egészen a végéig! Imádunk Benneteket, írta ki a ByTheWay Facebook oldalának üzenőfalára az eredményhirdetés után. Bár a fiúk nagyon szerettek volna nyerni, nem keseredtek el, és hálásak minden szavazatért. Még csak néhány nap telt el a finálé óta, de a bandának nincs megállás: rádiós, televíziós műsorokban szerepelnek, és tartják a kapcsolatot a rajongókkal. A közeljövőbeli terveiknek is hangot adtak: kiderült, hogy nekiállnak a saját daloknak, de feldolgozásvideókat is készítenek, és koncertezni is fognak.
Hatalmas örömujjongással adott hangot a győzelemmel kapcsolatos érzelmeinek Danics Dóra a Facebook-oldalán. A 2013-as X-Faktor kiválasztottja az első női győztes az eddigi szériákban. Már be is indult körülötte az élet: napjait kitöltik a forgatások, fotózások és a folyamatos munka. A finálé utáni első saját posztját változtatás nélkül közöljük.
- Uuuuu jesssszzzuuuus még most sem fogom fel hogy ki történt tegnap este! És mindezt NEKTEK köszönhetem! Olyan nagyon hálás vagyok... Remélem hogy lesz alkalmam meghálálni mindazt az örömet amit szereztetek nekem! SZERETLEK TITEKET!!! KÖSZÖNÖM!!! VALÓRA VÁLTOTTÁTOK AZ ÁLMOM!
Dobogós lett, de a végső megmérettetésig nem jutott el Krasznai Tünde. Sokan őt tartották a legesélyesebbnek a győzelemre, így a nézőket meglepte, amikor szombaton neki kellett búcsúznia. Tünde azonban jól viselte a történteket, sőt, a Facebookon másnap már arra biztatta rajongóit, hogy szavazzanak Danics Dórára. Sajnos én már nem küzdhetek a győzelemért, de Dórának még minden esélye megvan, hogy első lányként megnyerje az X-Faktort. Csodálatos hangja van, és csodálatos személyiség - írta ki Tünde a végső döntő estéjén a közösségi oldalra, és megköszönte azoknak, akik szavaztak Danics Dórára.