X-Faktor 2013 - Szikora Róbert a legviccesebb kritikus

Szikora Róbert az idei X-Faktor legérdekesebb mentora. Kritikái gyakran érthetetlenek, de mindenképpen szórakoztatóak.Tőle aztán nem lehet mindig ugyanazt hallani, mint például Tóth Gabitól, aki majdnem minden adásban elmondja, hogy "ez volt a Te nagy pillanatod". Az R-GO frontembere üde színfoltja a tehetségkutatónak, és azért az se semmi, hogy a ByTheWayt, igaz Bozsek Márknak köszönhetően, idáig eljuttatta. A Csikidamkirály természetesen a tegnapi X-Faktorban is brillírozott.
 

A legviccesebb kritikái: 

Krasznai Tündének: 

"Ugyanez a dal tornacipőben sokkal jobb lett volna"

A ByTheWay produkciója előtt
"Az angol királynőnek is dedikáljuk ezt a dalt"
"Amikor mentor lettem, elhatároztam, hogy ha csapatot kapok elénekeltetem velük a világirodalom legjobb dalát"
"Annyira jók vagytok, hogy ledobom a szerelésem"

Szikora persze az előző adásokban is maradandót alkotott, a legérdekesebb gondolatokat Csordás Ákos kapta. Egyik alkalommal azt mondta, hogy olyan Ákos előadása, mint egy városi vőfélyköszöntő. Máskor azt ecsetelte, hogy a gumimaciból végre grizzly lett. Elárulta azt is, hogy Mr. Gumibotnak nevezte el őt a háta mögött, és nem felejtette el megemlíteni neki, hogy bizony az "az óriás fák állva halnak meg".

A ByTheWay-es fiúknak filozófiai és morális értékeket közvetített, szerinte ugyanis nem az a bajnok, akit soha nem ütöttek meg, hanem az, aki egy ütés után képes felállni a padlóról.
A már azóta kiesett Péterffy Lilinek pedig azt mondta, hogy olyan volt, mint egy francia krémes, amit ha nyomkodunk, akkor oldalt kijön a krém.