X-Faktor 2012 - Geszti Péter: jól érzem magam a másik oldalon

Geszti Péter jól érzi magát az X-Faktor mentorszékben, ahol számtalan élménnyel gazdagodott már az évek során. A Gringo Sztár dalszövegírója és előadója bevallotta: komoly érzelmi hullámhegyeket élt meg az X-Faktorban, ahová idén is örömmel tért vissza.
Geszti Pétert mostanság nemcsak a Nemzeti Vágta kreatív igazgatása köti le, az RTL Klub tehetségkutatójának harmadik szériája is elindult, ahol mentorként találkozhatunk vele ismét.
Komoly érzelmi hullámhegyeken megyünk át, mert rengeteget nevetünk, de közben néha teljesen megrázó történetek is szembejönnek velünk. Az első válogatási napon nem nagyon voltunk elégedettek, egy kicsit elgondolkodtunk: vajon lesz-e elég tehetséges ember. A következő napok viszont megnyugtattak minket. Azt érzem, hogy jól összeszokott csapat lettünk, megtanultuk elviselni és kiegészíteni egymást a mentorokkal. Jól érzem magam ebben a székben, noha most másik oldalon ülök, mint eddig. Ha úgy tetszik: szétültettek minket egy kicsit - mosolygott Geszti Péter, aki szórakoztatónak és érdekesnek tartja feladatát. Az X-Faktor mentorának a visszatérő énekesekről is megvan a véleménye és azt ígéri: izgalmas kifejletben bízhatnak a nézők idén is. Visszatérni dupla vagy semmi. Az első találkozáskor ránk robban az ismeretlen újszerűsége, frissessége, tehetsége, aminek nagy a hőfoka. Ha ez azonban elmúlik, és a versenyző nem tudja újra megteremteni, nehezebben tudjuk értékelni, mint azokat, akikkel még soha nem találkoztunk. Örülnék, ha idén számomra kicsit szerencsésebben alakulna majd a verseny, remélem, hogy a versenyzőim továbbjutnak. Az igazi elvárás pedig az, hogy megtaláljuk azt az embert, akire 2012-ben azt mondhatjuk: megvan benne az X-Faktor. Remélem, ezzel az eredménnyel idén én is elégedett leszek - tette hozzá Geszti Péter.