X - Faktor - Ördög Nóra nem félti az X-Faktor 2012-t a Voice-tól

2012 szeptember 1-én indul az X-Faktor 2012 a válogatókkal, melyet követ majd a tábor és a mentorok háza. Ördög Nóra nem tart a TV2 The Voice műsorától, hogy elvinné a nézőket!
Nagy kérdés, hogy mennyi van még az X-Faktorban? Kérdés, hogy meg tud-e újulni úgy, hogy közben egy új konkurenciát kapott a nyakába a TV2-től. Ördög Nóra szerint idén is sikerült egyéniségeket találniuk a válogatókon és már van kedvence is! Azt viszont elismerte, hogy egyre kevésbé elég az, ha valakinek jó hangja van. A nézőknek sztárokra, egyéniségekre van szüksége, akik nem mellesleg jól is énekelnek.
Igyekszik az RTL Klub megújítani az X-Faktor 2012-t, de a műsor licencének kötött a struktúrája! Idén sokkal több kamerával dolgoztak és igyekeznek minél többet megmutatni az énekesek családi hátteréből, gondolataiból, érzéseiből. Ördög Nóra reméli, hogy a nézők az X-Faktort választják és ezért Ők mindent megtesznek. Az X-Faktor 2012-t egyszemélyes műsorvezetőként  viszi végig, így nagy feladat hárul rá is, de élvezi a műsor adta felhajtást és a hatalmas érdeklődést.
Az X-Faktor 2012 első válogatója 2012 szeptember 1-n kerül bemutatásra 19:30-tól!