X-Faktor 2012 - Zámbó Krisztián méltó volt apja emlékézéhez, négy igennel jutott tovább

Nagy volt a meglepetés az X-Faktor 2012 első válogatóján, amikor megjelent Zámbó Krisztián a mentorok előtt. Nagy kérdés volt, hogy Krisztián ki tud-e lépni apja, Zámbó Jimmy árnyékából?!
Zámbó Krisztián nagy izgalommal lépett a mentorok elé az X-Faktor 2012 első válogatón és ezt nem is titkolta. Geszti Péter maga is megvallotta, hogy most már Ő is izgul a srácért. Nagy bátorság volt elindulni egy ilyen névvel és háttérrel az X-Faktor műsorában.
Bár Krisztián saját bevallása szerint szeretné megmutatni saját magát és nem az apja emlékéből szeretne megélni, mégis édesapjának Bukott diák dalát mutatta be saját feldolgozásban.
Hangjában felfedezhető volt édesapja hangzásvilága, dinamikájával és tisztaságával a közönségből is azonnal elismerést varázsolt elő taps formájában.
Krisztián előadásának értékelését Geszti Péter kezdte: “Na hogy vagy? Tényleg ilyen soikat jelent neked az X-Faktor. Megidézted apád szellemét, de találtam belőled valamit.” Keresztes Ildikó szerint óriási hangi adottságaid vannak. “Én akkor is elismernélek, ha nem ismernélek.” mondta neki.
“Akard felülmúlni édesapádat!” javasolta neki Feró. “Sok gondolat van a fejemben, mert én tudom milyen egy híres hozzátartozó árnyékában. Találd meg a saját utadat és az teljesen rendben lesz!” biztatta Malek Miklós is! 4 igennel jutott tovább Zámbó Krisztián az X-Faktor 2012 első válogatóján!