Az X-Faktor felfedezettje Király L. Norbi, benzinkutas tinilányt szeret

Az X-Faktor felfedezettje óvta Nikit a nyilvánosságtól, de miután munkatársunk leleplezte őket, már nem tagadja: úgy érzi, megtalálta élete szerelmét. Augusztus elején még arról szóltak a hírek, hogy Király L. Norbert szakított kedvesével, Rékával. Akkor a rekedtes előadó azt mondta: nem tudta összeegyeztetni karrierjét a magánéletével, ez vezetett a szakításhoz. Azóta azonban úgy tűnik, változott a helyzet. Lapunk fotósa ugyanis tegnap délelőtt arra lett figyelmes, hogy Király L. Norbi egy ismeretlen lánnyal kéz a kézben üldögélt egy Liszt Ferenc téri kávézó teraszán. Munkatársunk azonnal kamerát ragadott, és lefényképezte a turbékoló párt, akik láthatóan nagy egyetértésben sugdolóztak. Természetesen utánajártunk, ki lehet a titokzatos hölgy. Megtudtuk, hogy Norbi új, tizenkilenc éves párjával már másfél hónapja van együtt. – Augusztus közepe óta szeretjük egymást Nikivel. Egy közös ismerős mutatott be minket egymásnak. Először csak dumáltunk, még telefonszámot sem cseréltünk. Aztán újra találkoztunk, ugyanott, megint beszélgettünk egy kicsit, és akkor már komolyabbra fordult a dolog – emlékezett vissza kapcsolatuk kezdetére az énekes.
– Vele úgy érzem, a sok meló mellett társra találtam. Egyszer van az ember életében olyan, hogy azt mondja: megtalálta a társát. Számomra Niki az, ő az én nagy Ő-m – tette hozzá a kaposvári sztár, akinek új kedvese egy benzinkútnál dolgozik.
A fiatalok már bemutatkoztak egymás családjának is, Norbi pótmamája azonnal befogadta az új lányt.
– Jól kijön anyámmal, olyan, mintha ezer éve ismernék egymást. Én is jóban vagyok Niki szüleivel, nagyon sokszor jártam náluk – magyarázta a 22 éves fiú, akiért a rajongó lányok százai vannak oda. De mindezek ellenére a 19 éves lány nem féltékeny.
– Ő csak nevet a nyomulós rajongókon, mert tudja, hogy csak az övé vagyok. A volt barátnőmre is csak az első pár hétben volt féltékeny, akkor attól tartott, hogy visszamegyek hozzá, de már bízik bennem, erős a szerelmünk – gondolkodott el az énekes.