Régi ismerős az X-Faktor legjobbjai közt

A 2007-es Csillag Születik tündöklő tehetségeket rejtett. Tavaly Janicsák Veca átváltozása nyűgözte le a mentorokat, idén Kocsis Tibor csillaga vibrál fényesebben.
Idén is több ezren jelentkeztek az RTL Klub népszerű és sikeres énekes-tehetségkutató show-műsorába, az X-Faktorba. A már jól összeszokott mentorcsapat tagjai, Keresztes Ildikó, Malek Miklós, Geszti Péter és Nagy Feró pedig újabb tehetségeket fedezett fel a legutóbbi válogatások során is.
Az X-Faktor olyan tehetségeket keres, akikért nézők milliói rajonganak, akik stílusukkal, egyéniségükkel és nem mellékesen tehetségükkel sztárokká válhatnak. A mentorok pedig ezúttal is számos tehetséges fiatalt találtak, akik bejutottak a legjobb 150-be. A mentorok továbbjuttatták a harmadik válogatóból Farkas Évát, aki tavaly már eljutott az X-Faktorban a legjobb 100 közé és most még felkészültebben állt a színpadra. Bejutott a Táborba a hatodik kerületben bujkáló Fehér Zoltán, a swinges hangzásvilággal érkező Gyurcsík Tibor, a Csillag Születik első szériájának nagy visszatérője, Kocsis Tibor, a kétgyermekes apa, Rolkó László, egy atomerőmű energiájával rendelkező Tóth Gabriella és a mentoroktól egy bakizás után újabb esélyt kapó Luther Beuka. Csapatokból sem lesz hiány a legjobb 150 produkció között, mivel négy igennel jutott tovább a Csótó Szilvia és Berta Kitti páros, valamint a színpadon és a magánéletben is egy párt alkotó Angler Balázs és Simon Boglárka. Jövő szombaton – szeptember 24-én - pedig folytatódik az X-Faktor 2011 az utolsó válogatóval, ahol eldől, hogy a mentorok kiket juttatnak még a következő fordulóba, a Táborba.