X-faktor 2011 - Visszatértek a 2010-es X-faktorok és taroltak!

Mind a közönség, mint a Mentorok hatalmas szeretettel fogadták a 2010-ben kiesett két X-faktoros versenyzőt, Németh Katicát és Muri Enikőt.
A két lánynak Geszti Péter volt a mentora, aki végül nem vitte magával Katicát és Enikőt a döntőbe. Geszti Péter nagyon tehetséges énekesnek ítélte tavaly Katicát, ám mégis fájdalmas döntést hozott a végén. Mindkét lány nagyon csalódott volt, ám egy év alatt tovább képezték hangjukat, és most egy év elteltével hatalmas sikert arattak a válogatáson!
Katica már másodszor állt az X-faktor színpadán, mégis félelemmel lépett a Mentorok elé. Ám hamar kiderült Katicának az elmúlt egy év csak javára vált, ezt mi sem bizonyítja jobban, mint hogy a közönség állva tapsolta végig a produkciót, sőt a Mentorok is elismerésüket fejezték ki a lánynak. Keresztes Ildikó még jelképesen el is verte Geszti Péter, amiért tavaly kiejtette a lányt. Katica úgy vélte szüksége volt erre az egy évre, hogy még többet tanuljon, és felnőjön ehhez a feladathoz. A Mentorok pedig kifejtették, jól tették, hogy tavaly nem engedték tovább a lányt, és nincs szükség lelkiismeret furdalásra, ha valakit eltanácsolnak! Sokszor ugyanis ez indítja el a további fejlődést a versenyzőknél.
Muri Enikőt is ugyanolyan nagy szeretettel fogadták, mint Katicát, aki szeretné bebizonyítani, hogy igenis, van helye az X-faktorban.
Enikő produkcióját néma csendben hallgatta végig a közönség és a mentorok, és a döbbenet lett úrá a stúdión. Enikő fantasztikusat énekelt, Christina Aguilera Hurt című balladájának hatalmas sikere volt. A dal végén a közönség felállva hosszú percekig tapsolt.
Keresztes Ildikó elmondta, szeretné, ha az idén ő kapná a lányokat, így Katicát és Enikőt is. Geszti Péter már tavaly is nehezen vált meg a lánytól, és mint mondta sokat kapott a döntésért, de tavaly még hiányzott a fűszer a lány énekéből most pedig már egy tonna fűszer van benne!
A két lány négy egyértelmű igennel, a továbbjutók listáját gazdagítja, mi pedig újra izgulhatunk értük! Irány az X-faktor 2011 !