Szeptember 3-án elindult az RTL Klub X-faktor tehetségkutatójának második szezonja

Ikerlányokkal és Norbi-imitátorral rajtolt az X-Faktor. Szeptember 3-án elindult az RTL Klub tehetségkutatójának második szezonja: sokan az első évad előadóit, Vastag Csabát, Király L. Norbit próbálták utánozni, váltakozó sikerrel.
Szeptember 3-án elindult a második X-Faktor az RTL Klubon, változatlan zsűrivel: mind a négy mentor aláírt a folytatásra. Négy castingadás lesz, utána egy-egy hétvégén lesz látható a Tábor, a Mentorok háza, eztán pedig indulnak az élő adások. A döntő is kétnapos lesz, ahogyan tavaly. A Tábor-etap, a Mentorok háza-szakasz új helyszíneken lesz, két-két epizóddal. Az első adásban Piramis-dalt előadó ikerlányok bűvölték el a zsűrit, őket továbbjuttatták Nagy Feróék, akárcsak Michael Jackson egyik hazai rajongóját, aki remek mozgással, de meglehetősen teátrálisan, Jacko-gesztusokkal adott elő egy számot.
Akadtak próbálkozók, akik Vastag Csaba sikereit irigyelték meg, más Wolf Kati egy dalával próbálkozott, egy fiú pedig - saját stílus híján - Király L. Norbi 2010-ben látott mozgására, mimikájára és hörgéseire alapozta műsorát.