Kökény Attila az X-Faktor jelét mutatva fotózkodott

Kökény Attila keresztbe tett a Megasztárnak. Az X-Faktor jelét mutatva fotózkodott Nagy Feró társaságában a TV2-vel szerződésben álló Kökény Attila. A Megasztár 5 legjobb férfihangja állítja, nem akart hírverést csapni az RTL Klub tehetségkutatójának.
Olvasóriporterünktől kaptuk a fotót, amelyen együtt pózol Tóth Vera, Kökény Attila és Nagy Feró. A fénykép beküldője – akinek a szemfülességéért természetesen jár a tízezer forint – vasárnap, Erdélyben készítette a felvételt a kovásznai városnapokon, ahol mindhárom énekes fellépett. A rögzített pillanat különlegessége, hogy a TV2 két felfedezettje, a Megasztár 1 győztese, illetve a Megasztár 5 legjobb férfihangja a konkurens tévéműsor, az X-Faktor szimbólumát mutatja a kezével, míg Feró, az RTL Klubon futó énekverseny mentora mosolyog mellettük. Verára nézve kevésbé kínos a dolog, hiszen már nem köti szerződés a TV2-höz, ám Attila lapunk információ szerint négy évre elkötelezte magát az őt híressé tevő csatornánál, ezért felettébb meggondolatlan döntés így fotózkodni az RTL Klub zsűritagjával. Attila nem gondolta, hogy galibát okoz a kedélyes pózolás.
– Jó haverok vagyunk Feróval, régóta ismerjük egymást a zenei életből. A koncertek után a színpad mögötti VIP-sátorban üldögéltem vele és Tóth Verával, amikor egyszer csak elénk toppant valaki, és arra kért minket, hogy pózoljunk neki X jelet mutatva egy kizárólag magáncélra készített kép erejéig. Mivel én mindig eleget teszek a rajongók kéréseinek, beálltunk a fotóra, ám soha nem gondoltam volna, hogy valaki visszaél ezzel. Sajnálom, hogy olyan helyzetbe akarnak hozni, hogy magyarázkodnom kelljen, de nincs miért. Pontosan tudom, hogy hova tartozom, hiszen nagyon sokat köszönhetek a műsornak, ráadásul a közönség is tisztában van vele, hogy az én szívem a Megasztárért dobog! – mondta Attila.
Feró sem tulajdonított nagy jelentőséget az ügynek.
– Szívesen állok össze közös fotóra bárkivel, és nagyon örülök, hogy egy olyan sikeres műsornak lehetek a mentora, mint az X-Faktor – reagált röviden a nemzet csótánya.