Keresztes Ildikó röhögőgörcsöt kapott az X-Faktor Kiszel Tündéjétől

Bús Atyimcsev Judit már az előadása előtt sokkolta a nézőket és a mentorokat, énektudásával és előadásmódjával pedig még rá is tett egy lapáttal. Az asszonyban egy szemernyi tehetség sincs, mégis továbbjutott, köszönhető ez talán idióta viselkedésének, ami miatt Geszti kikiáltotta az X-Faktor Kiszel Tündéjének.
Az idei X-Faktor Kiszel Tündéjének kiáltotta ki Geszti Péter a Szerbiából, Magyarkanizsáról érkezett Bús Atyimcsev Juditot, aki már az első másodpercekben sokkolta a nézőket és a mentorokat. Pedig akkor még nem is kezdett el énekelni. A zongoratanárnőként tevékenykedő asszony sikoltozva szabadult be a színpadra, körbe-körbe rohangálva, mindezek után pedig egyből félreértette, amikor Keresztes Ildikó megjegyezte, biztos atléta a foglalkozása – Bús azt hitte, az énekesnő az alakját dicsérte meg.
A mentorok innentől kezdve jobbnak látták rövidre zárni a beszélgetést és siettették az éneklést, de a helyzet csak rosszabb lett: a 27 éves versenyzőnek nemhogy hangja nincs, de pillanatok alatt überelte Oltyán Attila pszichedelikus előadását. A kapott élmény egyszerűen körülírhatatlan, ahogyan Bús a Cant Take My Eyes Off You című szám alatt vonaglik és még a vállát is megvillantja – Nagy Feró is egyből átadta a szót Malek Miklósnak, aki legelőször csak annyit bírt kinyögni: „Nem jutok szóhoz.” Majd hozzátette, nem tudja eldönteni, hogy a produkció jó volt-e vagy rossz, nála inkább a rossz felé billent. De inkább ijesztő volt. Geszti egyből vitába szállt, szerinte ugyanis Bús Atyimcsev Judit az a fajta nő, aki már attól elélvez, ha a férfi leveszi a zokniját (Ennél a pontnál egyébként az asszony kulisszák mögött figyelő férje megjegyezte, ez nem igaz.). Keresztes Ildikó viszont hosszú ideig tényleg nem jutott szóhoz, ugyanis röhögőgörcsöt kapott a látványtól. „Te vagy az idei X-Faktor drága Kiszel Tündéje (akié minden idők legsokkolóbb dala )” – mondott Geszti egy igent a továbbjutásra, ez ellen pedig egyedül Malek Miklós ellenkezett, így többség dönt alapon a nő továbbjutott. Hogy miért, az egy hatalmas kérdőjel, de hát a magyar popszakma egyébként is hasonlóan tehetségtelen énekesekkel van tele, Bús legalább tud élvezni.