Átírja az X Faktort Alexa balesete

A legtöbb nehézséggel az X Faktor 2011 versenyzői közül Bagosi Alexának kell megharcolnia. A kétgyermekes édesanya a kicsiktől távol, sérült bokával készül a döntőre.
Bagosi Alexát nemcsak lelkileg, de testileg is óriási próbatétel elé állítja az XFaktor. A kétgyermekes édesanyának eddig csak a szíve sajgott, ha gyermekeire gondolt, hiszen amióta bekerült a legjobbak közé, alig találkozik imádott kislányával és kisfiával. A 21 éves fiatalasszony hatalmas áldozatot hoz a tehetségkutató miatt, de jól tudja, hogy minden egyes külön töltött percnek megvan az értelme. Mivel döntősként minden bizonnyal megváltozik az élete, és ezzel három- és négyéves gyermekeinek is jobbra fordulnak körülményei. A pozitív történésekre nagy szüksége is van a debreceni édesanyának, hiszen magánélete sem nevezhető boldognak, válása folyamatban van. – Egyre nehezebb a dolgom, hiányoznak a gyerekek, hiszen régen láttam őket, telefonon viszont gyakran beszélünk. Tudom, mi a célom, miattuk is csinálom, és tudom, hogy ez lemondásokkal is jár – mondta Alexa, akinek nem csak Anna és Tomika hiánya fáj.
Az X Faktor 2011 felfedezettje éppen az első élő show főpróbáján a közös dalra gyakorolt, azonban egy rossz lépésnek súlyos következménye lett. A bokaszalagjai megsérültek, és leszakítottak egy darab csontot is az ízületről, ami miatt szombaton csupán egy bárszéken üldögélve, a hangjára hagyatkozva énekelhetett.
– Lassan enyhülnek a fájdalmaim, de még messze nem tökéletes a bokám, a rögzítőkötést továbbra is viselnem kell – árulta el lapunknak a Madonna You’ll See című slágerével nyitó énekesnő, akinek sérülése miatt az eredetileg tervezett koncepción is változtatnia kell. Keveset tud majd pörgős dalokkal készülni.
– Igyekszem nem teljesen elvetni a gyors dalokat, de nincs könnyű dolgom. Tihanyi Ákos, a lányok koreográfusa azonban szerencsére zseniális, így nem aggódom a szombati produkcióm miatt. Próbáljuk megoldani, hogy ne megint bárszéken ülve énekeljek. Ez azonban csak szerdán dől majd el, amikor táncórám lesz, akkor gondoljuk át a koreográfiát – magyarázta Alexa, aki sérülése ellenére is törekszik a lehető legtökéletesebb előadásra.