X faktor 2011 - Tarány Tamás 15 kilót fogyott

Drasztikus fogyókúrába kezdett Tarány Tamás. Az X-Faktor legjobb tizenkét versenyzője közé jutott énekest különleges módszerrel segítik a diétázásban, hogy jól érezze magát a színpadon. Amikor Tarány Tamás jelentkezett az X-Faktor 2011-be, és a válogatáson kedves mackóként felcammogott a színpadra, még 153 kilót nyomott. Hatalmas mérete miatt csak totyogott a deszkákon, olyannyira, hogy Keresztes Ildikó meg is szólta mozgásáért.
Azóta a kedves biztonsági őr élete gyökeresen megváltozott. Sikeresen vett minden akadályt, bejutott a legjobb tizenkét előadó közé, és belefogott egy komoly diétába is. – Valójában nem azért kezdtem a fogyókúrába, hogy jobban nézzek ki, hanem hogy jobban érezzem magam a bőrömben. Egy hónap alatt tizenöt kilótól sikerült megszabadulnom. Az élő show-ig egy húszast szerettem volna, s bár ez már nem nagyon fog összejönni, szépen haladok. Még tíz-tizenöt kilót mindenképpen leadok – magyarázta lapunknak a csaknem kétméteres Tamás.
A méretes énekes nem egyedül kezdte a fogyókúrát, orvosi segítséget is kapott.
– Dr. Tóth Tamás obezitológus (túlsúlygyógyász – a szerk.) felmérte a fizikai állapotomat, és személyre szabott diétát állított össze nekem – árulta el Malek Miklós mentoráltja.
Miután beindult a fogyás, és Tamás hétről hétre képernyőn van, egyre több lány fedezi fel magának.
– Már most is érzem, hogy jobban felkeltem a lányok érdeklődését, és az egómnak ez jól is esik, azonban két és fél éve boldog párkapcsolatban élek, és a kedvesemmel teljesen megbízunk egymásban – mesélte Tarány Tamás.