X Faktor 2011 - Hajdu ikrek átgondolják a mentorok ajánlatát

Kritikákkal kell szembe nézniük hétről hétre az X Faktor versenyzőinek. A Hajdu-ikrek azonban nem veszik szívükre a kemény szavakat, inkább megfogadják a mentorok tanácsait. Bevallásuk szerint még mindig szokják a népszerűséget a Hajdu-ikrek, akik Geszti Péter mentoráltjaiként szálltak versenybe az RTL Klub tehetségkutató műsorában, az X-Faktorban. Bea és Mariann azonban nem mindig kap kedves szavakat a mentoroktól.

- Abban a pillanatban hidegzuhanyként ér és rosszul esik a kritika, de ahogy átgondoljuk, belecsapunk, megyünk előre és azt mondjuk: megcsináljuk. A mentorok véleményét megpróbáljuk építő kritikaként felfogni és nem vesszük annyira a szívünkre, mert annak biztos kiborulás lenne a vége. Átgondoljuk, hogy mi az, amit tényleg meg kellene fogadni - magyarázták az Ikrek, akiknek olyan emberek szurkolnak a közönség soraiban, akik közel állnak hozzájuk.
Mariannt és Beát nővérük, édesanyjuk, valamint barátnőik is elkísérik az élő show-ra.
- Az első adásban még nagyon feszélyezettek voltunk, az utóbbiban már lazábbak és ez csak egyre jobb lesz. Mielőtt színpadra lépnénk, mindig elvonulunk az öltözőbe, ahol csak mi vagyunk. Ha egyikünk besokkol, a másikunk nyugtatja, pozitív gondolatokkal - árulták el titkukat a lányok.