X Faktor 2011 - Ide mindenkinek meghívója van, Janicsák Veca a Papp László Budapest Sportarénában lép színpadra november 6-án.

Janicsák Veca az első X faktor legjobb női énekese, olyan koncertre készül, amely minden zenész számára kivételes esemény, óriási megmérettetés: hazánk egyik legnagyobb színpadán, a Papp László Budapest Sportarénában lép színpadra november hatodikán. Sokan akkor jegyezték meg a nevét, amikor a "Most múlik pontosan" című dalt énekelte, de a szöveggel ellentétben Veca számára ezzel vette kezdetét az énekesi pályafutás a művészi kiteljesedés. Kimondottan érzelmes, szívből szóló éneke nem csak önálló koncertjein arat sikereket, egyre másra hívják zenésztársai is, nemrégiben mutatkozott be Ákos, Edvin Marton, s mások koncertjein, amelyek során közös előadásokat, duetteket énekelt. A novemberi koncert albumainak és sikeres X-faktoros dalainak egyetlen idei, nagy formátumú bemutatója lesz. "Nem egy átlagos koncerttel készülünk - nyilatkozott lapunknak. - Jövő évi londoni bemutatkozásom előtt, egy olyan nemzetközi szintű show-val szeretnénk előrukkolni a zenekarommal, amely más országokban is megállhatja helyét. Új saját magyar dalaimat is bemutatjuk, hogy azok támogató szeretetével indulhassak el a pályán, akiknek énekelek, s akik támogattak a versenyben, s velem éreznek, velem éneklik a dalokat a mai napig."
Megszólalnak a Vecától várt ismerős dallamok, de új dala, a Kék angyal, és több saját világából merített, addigra már ismerősen csengő nóta is elhangzik majd. Mindezeket szimfonikus zenekarral kiegészített rock együttese, népi- és világbajnok táncosok és soha nem látott óriás videó effektek teszik egyedivé. "Számomra nagyon fontos, hogy mindaz, amit megmutatok magamból, igazán én legyek - mesélte. - Színvonalasan, hitelesen tudjak értő, gondolatokat átadni azoknak, akik velem együtt éreznek. Amit mondok, igaznak higgyem, amiről énekelek, igaznak érezzem. Íme, az én világom, ahová mindenkinek meghívója van, aki szereti a dalaimat, akiket szeretet vezérel minden elesett lénnyel szemben abból a csodás világból, ahol élünk, amelynek része az én kis mesés fantáziavilágom is. Ez a szuperkoncert meghajlás mindenki előtt, aki hisz abban, hogy a világ szeretete, saját kis világunk védelme is egyben"