X Faktor 2011 - Megijedtek a Rocktenors tagjai

Megviselte a Rocktenors tagjait, hogy már az X Faktor első döntőjében párbajra kényszerültek. Márk, Márió és Zoli ezért úgy döntött, visszatér gyökereihez, és mostantól csak kemény rockot énekel. A hét végén a Rocktenors a második legkevesebb szavazatot kapta az X-Faktor 2011 nézőitől, így a három srác párbajra kényszerült. A fiúk szerint ennek oka a dalválasztás volt, Michael Jackson Bad című dala nem állt jól a triónak.
– Nagyon félünk a következő szombattól, most, hogy Gyurcsík Tibi kiesett, már mi vagyunk az utolsó helyen. Geszti Péterrel konzultálva úgy határoztunk, hogy visszaállunk arra a stílusra, amely a sajátunk, csak rockban gondolkodunk. Nagy hiba volt a Jackson-dalt választani, de tanultunk belőle – magyarázták a fiúk, akik máris változtattak a tervezett repertoáron. – Egy szívünkhöz közelálló dalra cseréltük a most szombatra szánt számot. Egyetlen előnye volt annak, hogy a három szingli pasi párbajra kényszerült. Egy adásban kétszer voltak képernyőn, és a lányok felfigyeltek rájuk.
– Előfordult, hogy két lány várt minket a lakás előtt, és a nekünk írt levelekben a leggyakoribb fordulat: „megismerkednék veletek”. Nekem például megszerezték már a telefonszámomat is, naponta jönnek az SMS-ek, meg a hívások. Igaz, az egyik lány csak azért hívogat, mert Márió száma kellene neki – nevetett Márk.
– Engem folyamatosan videotelefonálásra biztatnak – újságolta Zoli. – Máriót egy lány randira is hívta azzal, hogy ha elmegy, küld magáról meztelen képeket – árulta el a legidősebb tag. – Csak az a baj, hogy nagyon kevés időnk marad a csajozásra. Az viszont jó hír, hogy nemcsak az Apollo23 srácainak, hanem nekünk is vannak lányrajongóink – utaltak a másik fiúbandára a Rocktenors tagjai.