X Faktor 2011 - Gyurcsík Tibor esett ki az X-Faktor 2 első élő adásából

Rocktenors – Gyurcsík párbaj, Tibi esett ki az X-Faktor 2 első élő adásából.
Fantasztikus élő showban bizonyították az X-Faktor versenyzői, hogy a mentorok jól döntöttek. Mind a tizenkét versenyző rendkívül feszülten és felkészülten várta a nagy napot. Azonban a verseny menetének megfelelően egy versenyzőtől búcsút kellett venni. A döntés a nézők kezében volt.
A mentorok ezúttal keményebb szavakkal illették a versenyzőket. Az erős mezőny miatt parázs viták alakultak ki a zsűriben. Mindenki igyekezett pártfogoltjainak erős oldalát megmutatni, ám az ítészek nem kímélték a versenyzőket, ha azok teljesítménye elmaradt a várakozástól.
A szakmai zsűri ezúttal is csak útmutatást adott, hiszen a nézők kezében volt a döntősök sorsa. A beérkezett szavazatok alapján a két legkevesebb szavazatot a Rocktenors és Gyurcsík Tibor kapta.
A szavazás után a előadták versenyszámaikat a mentoroknak, akik döntöttek arról, hogy ki jusson tovább. Döntetlen esetén a nézői szavazatok döntöttek volna. A nézők döntöttek! A mai versenytől Gyurcsík Tibor búcsúzott és a Rocktenors folytatja a versenyt.