Muri Enikő: most az X Faktor az első

Sokak örömére bejutott az X Faktor 2011 döntősei közé Muri Enikő. Természetesen a Tabu Tv is kíváncsi volt, milyen érzés bent lenni a legjobb 12 produkciója között.  Muri Enikő sokak szerint a tavalyi X Faktor válogatók nagy vesztese volt - ám most bepótolhatja a 2010-ben elszalasztott lehetőségeket. Az ifjú tehetség, akit akkor Geszti Péter küldött haza, idén többek közt a Játssz még! című slágernek köszönheti, hogy a Mentorok Házából a kiválasztott döntősök közé került. Mentora Nagy Feró lesz a megmérettetések során.
"Még nem gondolok arra, hogy kinek maradtam a kedvence, vagy kinek leszek, vagy kinek már nem vagyok. Nagyon sok minden múlik ezen, de nagyon bízom abban, hogy a szombati produkciómmal csak egyre több rajongót fogok gyűjteni, és igyekszem a rajongókkal minél többet foglalkozni.” – mesél Enikő az újrakezdésről a Tabu Tv nézőinek.
Enikő azt is elárulta, hogy jelenleg nem a magánélet, vagy egy párkapcsolat a legfontosabb az életében: "Tudom, hogy az embernek mindig arra van ideje, amire szeretne fordítani. De most olyan helyzetben vagyok, amikor nem tudok időt szakítani erre. Remélem, egyszer az utamba sodor a szél egy olyan valakit, akivel majd boldog párkapcsolatban élhetek." Azt, hogy ez a valaki egy X-Faktoros versenytárs legyen, nem zárja ki az énekesnő, bár sok esélyt sem lát erre: "Mi nem azért jöttünk össze, hogy megtaláljuk életünk nagy párját. Ez is előfordulhat, de én most csak a munkára szeretnék koncentrálni."