X Faktor 2011 - Csokiért énekelt Kocsis Tibi

Lajosmizse - Háromszáz gyerek rohamozta meg Kocsis Tibort (30) Lajosmizsén, amikor az X-Faktor énekese mentorával, Malek Miklóssal (36) és csapattársaival, a még versenyben lévő Tarány Tamással (25) és a már kiesett Gyurcsík Tiborral (25) ellátogatott egykori óvodájába. Az RTL Klubon futó tehetségkutató sztárjai ajándékokat osztottak, tököt faragtak, énekeltek és fát ültettek a gyerekeknek.
– Tibike igazi csibész gyerek volt, göndör, arany fürtökkel. Állandóan énekelt, ha elcsatangolt, csak a hangját kellett követni. A konyhásnénikhez is mindig beszökött, mivel tőlük mindig kapott egy kis csokit, ha énekelt. Öröm volt újra látni és hallani őt – mesélt a kis Tiborról egykori óvó nénije, Kati néni. Bár az X Faktor énekese múlt héten még a sok stressztől és a bizonyítási vágytól kissé meggyötörten nyilatkozott lapunknak, a hét végi tökéletes produkciója után úgy fest, mint aki minden tehertől megszabadult, felhőtlenül szórakozott a gyerekekkel.
– Fantasztikus érzés volt visszajönni a régi óvodámba, az a hatalmas óváció pedig, amellyel fogadtak, egyszerűen hihetetlen. Vagy 300 gyerek rohamozott meg minket a kapu előtt. Alig tudtunk bejutni – mosolygott Tibor, aki a családjával is találkozhatott.