X Faktor 2011 - Keresztes Ildikónak kellet döntenie, ő Demes Tamást küldte haza

Demes Tamás és Lil C párbajozott a bennmaradásért. Feró és Malek Tamást, Geszti Lil C-t küldte haza. Ildikónak kellett kimondani a végső szót.
- A mentorok értékelik a két párbajprodukciót, Feró Tamást küldené haza. Malek Miklós szerint Lil C ma volt a legjobb, ő is Tamás nevét mondta kiesőként. Geszti Lil C-t küldené haza. Ildikónak kell döntenie. Keresztes elsírta magát és úgy érezte, nem tud dönteni. Végül mégis kimondott egy nevet és Demes Tamást küldte haza.
- Soha nem fordult még elő, hogy egy mentor két versenyzője párbajozik egymással, de ezúttal a Fiúk közül került ki az a két énekes, aki a legkevesebb szavazatot kapta. Demes Tamás és Lil C mérkőzik meg egymással, Ildikónak pedig mondania kell egy nevet a párbaj után. Demes Tamás kezdett Alicia Keys Fallin című slágerével. Lil C is lassú dalt választott, Michael Jackson Man In The Mirror-ját.  Biztosan továbbjut a következő élő show-ra: Kocsis Tibor, a Rocktenors, Bagosi Alexa, az Apollo23, Kováts Vera, Tarány Tamás, az Ikrek, Muri Enikő és Baricz Gergő.