X Faktor beköltözés, indul az élő show!

Fordulóponthoz érkezett az X Faktor: éget ért a Mentorok háza, összejött a 12 legjobb produkció. A versenyzők beköltöztek a Corvin sétányra, ahol luxuskörülmények között készülhetnek az élő adásokra.

Hétvégén kiderült, hogy melyik 12 produkció vehet részt az X Faktor 2011 élő adásaiban. A tehetségek ismét luxuskörülmények között készülhetnek, a Corvin Sétányon található prémium kategóriás lakásokba már be is költöztek.
Az X Faktor tehetséges fiatal énekesei, Baricz Gergő, Demes Tamás, Lil C, az Apollo23, az Ikrek, a Rocktenors, Gyurcsík Tibi, Tarány Tamás, Kocsis Tibor, Muri Enikő, Kováts Vera, illetve Bagosi Alexa készülnek itt a szombati műsorokra. Hogy milyen körülmények között?Négy, összesen több mint 500 négyzetméter alapterületű luxuslakás szolgálja ki a versenyzők igényeit, az épületben lévő fitneszteremben saját személyi edzőik segítik majd őket, hogy jó formában legyenek a verseny végéig. Ráadásul a lakásokhoz közel vannak a tánc- és énekpróbatermek is. Ez utóbbi azért fontos, mert mint azt Kolosi Péter, az RTL Klub programigazgatója az élő műsor elindítását beharangozó szerdai sajtótájékoztatón elmondta:  azért fontos a központi elhelyezkedés és a jó felszereltség, mert így a versenyzőknek nem kell értékes időt utazással tölteni, hiszen nekik  most minden percük a versenyről kell, hogy szóljon!”
A sajtóesemény zárásaként a tehetségek és mentoraik, illetve a műsor háziasszonya, Ördög Nóra leleplezte életnagyságú szobraikat, melyeket ezentúl a Corvin Sétányon láthatnak az érdeklődők.