2012 X - Faktor - RTL Klub meghívta a teljes olimpiai és paralimpiai csapatot az első élő showra

X-faktor: Meglepték az olimpikonokat.
Szombaton megkezdődnek az X-Faktor 2012 élő show-i, ezúttal már a legjobb 12 produkció áll színpadra. Most hétvégén ráadásul illusztris vendégek is jelen lesznek a nézőtéren: az RTL Klub ugyanis meghívta a teljes olimpiai és paralimpiai csapatot. Nyáron számos örömteli és boldog pillanatot szereztek a sportolóink, akik nemcsak csillogó érmekkel, hanem értékes helyezésekkel tértek haza Londonból.
Az RTL Klub úgy gondolta, a maga módján szeretné köszönteni ezeket a nagyszerű sportolókat, ezért mindannyiukat, helyezéstől függetlenül meghívta a szombati első X-Faktor élő show-ra.
Mivel sokan vidéken, külföldön élnek, így az egész csapat nem tudta elfogadni a meghívást, de így is több sportoló lesz jelen a tehetségkutató show-ján.
- Annyi örömet okoztak nekünk a nyáron, hogy ezzel a gesztussal is szeretnénk megköszönni nekik a fantasztikus eredményeket, amiket elértek. Ráadásul az ő kemény munkájuk és sikereik rendkívül inspirálóak mindenkinek, így az énekeseknek is. Örülünk, hogy ennyien elfogadták a meghívásunkat – mondta Schiwert-Takács László, az X-Faktor kreatív főszerkesztője.