X-Faktor 2012 - A P.J.Z. búcsúzott az X-Faktorból

Miután múlt héten Kvaka Andrea számára véget ért az X-Faktor, a versenyzők nagyon izgatottan és kissé idegesen vágtak neki az újabb hétnek, hiszen mostanra ténylegesen tudatosult mindannyiukban, hogy ez már nem játék.
A zsűri tagjai ezúttal is kendőzetlen őszinteséggel nyilatkoztak a fellépők produkcióiról:
Lass Bea - Get this party startedPink dalát egészen érdekes verzióban adta elő Keresztes Ildikó első fellépő versenyzője, és bár kissé bizonytalanul indult az éneke, a mentorok egyöntetűen csak dicsérték őt.
Spirit - Save the worldNagy Feró fiatal csapata a Swedish House Mafia dalával állt a színpadra, de a balladás verzió nem mindegyik mentor tetszését nyerte el. De fiatalok, cukik, így mindent összegezve pozitív visszajelzést kaptak.
Antal Timi - EuphoriaMalek Miklós énekesnője az idei Eurovíziós Dalverseny győztes dalával készült a ma estére - a közönség és a mentorok is imádták.
Szabó Dávid - Rock DJGeszti Péter mentoráltja Robbie Williams szexi dalával állt a színpadra, és hogy bebiztosítsa magát, még a pólójától is megszabadult. Ennek ellenére viszont nem aratott elsöprő sikert, mert sem Feró, sem Miki nem volt tőle elájulva.
Stone - HelloAz 52 éves tehetség egy régi Ákos nótát adott elő, amivel három zsűritag tetszését is elnyerte. Csak háromét, mert Malek Miki a múlt heti produkciójához hasonlóan ezt a fellépést is unalmasnak tartotta.
P.J.Z. - I love rock n' rollSajátos előadással álltak színpadra a srácok, és bár Feró apaoroszlán módjára védte őket, a másik három mentor nem osztozott lelkesedésében, és sok kritikát kaptak a fiúk.
Fehér Zoltán - Get you aloneA múlt héten párbajozni kényszerült énekest a mentorok megmentették - este újult erővel lépett a reflektorfénybe. Lehengerlő volt a produkciója, amit a közönség és a mentorok is értékeltek.
Like - Stay with meA trió a múlt heti, nem valami jól sikerült fellépés után teljesen összezuhant, de Ferónak sikerült beléjük lelket önteni. Egy drámai előadással léptek a közönség és a mentorok elé, akik nagyon elégedettek is voltak a produkcióval.
Zámbó Krisztián - Harc és vágyAz előző showban neki sem sikerült úgy a fellépés, ahogy kellett volna, de nem adta fel. Ő is egy magyar dallal állt a színpadra, de ahogy Geszti Péter és Feró is fogalmazott: hiába volt tisztább, mint a múltkor, hiányzott belőle a szenvedély.
Csobot Adél - Call me maybeAz énekesnő kettévágta a zsűrit: Geszti Péter és Malek Miki imádták őt, Keresztes Ildikó és Feró viszont messze nem volt elragadtatva tőle.
Oláh Gergő - It's a man's worldAz utolsóként színpadra álló versenyzőnek mind a négy mentor és a közönség is állva tapsolt. Hatalmasat énekelt.
A The Carbonfools fellépése után elérkezett az igazság pillanata: a közönség szavazatai alapján a P.J.Z.-nek és Lass Beának kellett a zsűri elé állnia - a mentorok végül úgy határoztak, hogy a duót küldik haza.