X - Faktor RTL KLUB - Tisztelettudóan beszél a rapper duó Nagy Feróval

Piros Király és Jazzy hip-hop-formációja kétségkívül egyedi színt vitt az X-Faktor műsorába.
Az összhang hatalmas a tizennyolc éves srácok között, akik másfél évvel ezelőtt a Facebookon ismerkedtek meg egymással, és igazi cimborákként alakították meg bandájukat, a P. J. Z.-t.
A Mentorok házában a Linkin Park Numb című számának feldolgozását adták elő vasárnap este, ami olyannyira megtetszett Nagy Ferónak, hogy beválogatta őket a legjobb tizenkét előadó közé.
A P. J. Z. számára igazi áttörést jelent az X-Faktor, Csikja Ricsi jelenleg a tizedik, Csonka Tomi pedig tizenkettedik osztályt végzi a középiskolában. A zene az egy semleges tárgy, amit nem lehet semmihez se hangolni. Az egyszer születik az emberben, meg kell, hogy csinálja, és kész – mondta az adásban nagy bölcsen Piros Király, akinek saját bevallása szerint nagyobb a szíve, mint az agya. A lányrajongók megnyugodhatnak, a fiúknak jelenleg nincs barátnőjük.
Nagy Feró lelkesen számolt be a Borsnak a közös munkáról:
– A tehetséget láttam meg bennük, tetszett, amit csináltak. Zenészként látom, hogy szórakoztatóak, nézhetők. Volt egy-két fiúcsapat, amely nem volt érdekes számomra, ez a két srác pedig a mainstream vonalba valami újat hozott. Nem vagyok biztos benne, hogy az öregeknek tetszeni fog, de itt az ideje, hogy megszokjuk. Nagy Ferón és a nyolc órán kívül is van élet, a fiataloknak meg szerintem bejön majd a zenéjük. Jó velük együtt dolgozni, nagyon hallgatnak rám. Inkább már annak örülnék, ha ellenkeznének, hiszen azt akarom kihozni belőlük, ami bennük van, nem azt, amit én látok bennük.