X-Faktor - Zámbó Krisztián annyira csalódott volt szombati produkciója után, hogy kijelentette: ha nem tud helytállni, kiszáll

Az énekes annyira csalódott volt szombati produkciója után, hogy kijelentette: ha nem tud helytállni, kiszáll az X-Faktorból. Az RTL Klub nem kényszerítheti maradásra a versenyzőt. Rengetegen szorítanak Zámbó Krisztián sikeréért, rajongói oldala tele van bátorító üzenetekkel. Jimmy fiának szüksége is van a biztatásra, mert ha a következő szombaton nem szedi össze magát, a nézők sem tarthatják bent a tehetségkutatóban. Elhatározta ugyanis, hogy feladja a versenyt, ha produkciója akkor sem éri el a maga által elvárt színvonalat.
A Bors utánajárt, milyen következményei lennének Krisztián drámai döntésének.
– Ehhez hasonló dolog még nem történt itthon, de külföldön már volt rá példa – mondta lapunknak Schiwert-Takács László, a műsor kreatív főszerkesztője. Tavaly Angliában a producerek hozták meg azt a döntést, hogy egy renitens versenyzőtől, Franky Cocozzától elbúcsúznak. A műsor epizódjainak száma adott, ezért ilyen esetben azt tudom elképzelni, hogy valamelyik kiesett versenyző jönne vissza a létszám miatt. De Krisztián szerintem felszívja magát, megmutatja, hogy ide való, ahogyan Csobot Adél is. Az első produkciója volt a színpadon, nem szokatlan, hogy ilyenkor a versenyzők félnek, esetleg egész nap nem esznek, rosszul tartalékolják az energiáikat. A próbán szinte mindenki sokkal jobban teljesített. Kétoldalú megállapodás van a csatorna és a versenyzők között, mindkét oldalon kötelezettségek és jogok szerepelnek, de nem lehetetlen, hogy valaki feladja a versenyt. Én tisztelem azt, aki ha úgy érzi, nem tud megfelelni ennek a szintnek, akkor abbahagyja. Zámbó Krisztián is megteheti tehát, hogy otthagyja a versenyt, ha rosszul énekel – tette hozzá Schiwert-Takács László.