X - Faktor 2012 - Kétszeres szépségkirálynő az X-faktor egyik favoritja

Nagykárolyban és Szatmárnémetiben is szépségversenyt nyert Csobot Adél, akinek az alaptalannak vélt továbbjuttatása miatt megfenyegették mentorát, Malek Miklóst - számolt be a Blikk.
A tizenkilenc éves Csobot Adél 2010-ben elnyerte szülővárosa, Nagykároly koronáját, majd a Miss Szatmárnémeti megmérettetésen is díjazott lett. A Miss Satu Mare versenyen ő lett Miss Turismo.
A lány, akit rengetegen támadják amiatt, hogy alaptalanul jutott be az X-faktor élő show-jába, fontosabb neki az éneklés a szépségversenyeken való részvételnél. Malek Miklós arra is felkészült, hogy egy nap behúznak neki az utcán. Az X-Faktor mentora azért készült fel a legrosszabbra, mert már életveszélyes fenyegetést is kapott azért, mert a sokak szerint tehetségtelen Csobot Adélt a legjobb tizenkettő közé juttatta.
"Csak lássalak meg, összetöröm minden csontodat! Hogy képzeled, hogy Adélkát viszed tovább? Megbánod még, találkozzunk csak!" - állt egy e-mailben, amelyet a mentornak címeztek.
Malek úgy reagált, nem érdekli, hogy mit mondanak. "Valójában vártam és számítottam rá, hogy kapok egy frászt az utcán, de nem így lett" - fogalmazott.