X-Faktor 2012 - Felesége tudja az igazat Fehér Zoliról

Ha valaki tévés szereplésre adja a fejét, az emberek minden rezdülését, szavát kielemzik, nagyító alá veszik, azaz ízekre szedik az illetőt. Nem történt ez másképp Fehér Zoltánnal, az idei X-Faktor egyik döntősével sem, akit nőies gesztusai miatt piszkálnak. A Borsnak sikerült szót váltania erről Zoli feleségével, Fehérné Vadászi Klaudiával, aki olyan természetességgel válaszolt a kényes kérdésekre, mintha mindennap erről faggatnák. Zoli nagyon érzéki és érzékeny ember, jobbat nem is kívánhatnék nála. Igen, tudom, hogy nem egy macsó alkat, de attól o még igazi férfi. Miért kell egyből melegnek titulálni, csak mert jó az ízlése? A legtöbb férjnek eszébe sem jut, hogy elmenjen mondjuk vásárolni a feleségével. Az én párom viszont ezer örömmel jön velem, és válogatja nekem a ruhákat. A lányainkat is o öltözteti – magyarázta lapunknak Zoltán felesége.
Klaudia egyébként nagyon jól bírja a gyűrődést, a hírek, amik mostanában napvilágot láttak az x-faktoros énekesről, igen hamar megedzették a fiatalasszonyt.
– Nem foglalkozom a rosszindulatú pletykákkal, de azon kiakadtam, amikor egy cikkben béranyának tituláltak. Az olyan embereknek, mint Zoli, mindig lesznek irigyei, akik híresztelnek mindenfélét – tette hozzá a versenyző felesége.