X - Faktor 2012 - Műsorvezetőként tér vissza az X-Faktor egykori versenyzője

Gyurcsík Tibor, az X-Faktor második szériájának énekese rádiós műsorvezető lett. A 26 éves Gyurcsík Tibort az X-Faktor második szériája tette ismertté, majd eddigi legnagyobb sikereként bejutott az Eurovíziós Dalfesztivál hazai döntőjébe. Most azonban egy egészen más irányt vett az élete: az énekesből egy csapásra rádiós műsorvezető lett.
Gyurcsík Tibor az interneten fogható Lounge Rádió munkatársa lett, ahol a délelőtti műsort vezeti reggel 9-től egészen 12-ig.
Az X-Faktor felfedezettje, aki mindig is szerette a kihívásokat, nem sokáig habozott, amikor barátja - és immár kollégája - néhány hete felkérte a munkára, szinte azonnal elvállta azt.
Ebben a három órában a hallgatók megismerhetik az énekes és műsorvezetőtársa humoros oldalát is, illetve hallhatnak tőlük sztárhíreket, érdekes információkat és természetesen zenét is.
A siker útján
A dunaszerdahelyi énekes az X-Faktor előző szériájának döntőjének első körében esett ki, miután a párbajban alulmaradt a Rocktenorsszal szemben.
A sikerek azonban ezt követően sem maradtak el: Back in Place című dalával bejutott a 2012-es Eurovíziós Dalfesztivál hazai döntőjébe, ahol végül nem sikerült győznie.
Jelenleg élvezi az új feladattal járó munkát, a műsorvezetést, de a rajongóknak nem kell megijedniük, természetesen az énekesi karrierjét sem fogja elhanyagolni.