X - Faktor 2012 - Nehéz napokat él át Oláh Gergő

Végleg eldobta a gereblyét, és mostantól kizárólag az éneklésre koncentrál Oláh Gergő, aki mindenkinél jobban akarja a győzelmet. Családja és saját jövőjéért harcol, és persze álmaiért, amelyekről továbbra sem hajlandó lemondani. Egy lapra tett fel mindent, és nem számolva a következményekkel, kilépett munkahelyéről az X-Faktorban közmunkásként megismert Oláh Gergő, hogy valóra váltsa álmát, és gyökeresen megváltoztassa saját és családja életét. A salgótarjáni énekes eldöntötte: soha többet nem akar az utcán faleveleket gereblyézni, és minden hónap végén azon gondolkodni, hogy a számlák befizetése után marad-e még pénzük. A sikerért még azt az áldozatot is képes elviselni, hogy a verseny alatt szinte alig láthatja a gyerekeit és a feleségét, akinek mostantól egyedül kell gondoskodnia a megélhetésről. Borzasztó nehéz ez az időszak mindannyiunk számára, de tudjuk, hogy a jövőnk szempontjából ezt most túl kell élnünk. Egyrészt sajnálom, hogy felmondtam, mert ez volt az egyetlen bevételi forrásunk, másrészről viszont nem bánom, mert tudom, nem az volt az én utam. Szerencsére a szüleim és Niki szülei rengeteget segítenek, mind anyagi, mind egyéb szempontból, és amikor csak tudunk, beszélünk telefonon. Néha elsírom magam, amikor eszembe jutnak, de mindezt értük teszem, számomra ők a legfontosabbak, és az, hogy a jövőben mindent megadhassak nekik” – mesélte a Hír24-nek a fiatal apuka.
A legjobban a két kisgyermeket viseli meg Gergő hiánya, sikítva rohannak a tévéhez, amikor meglátják apjukat a képernyőn. Táncolnak, énekelnek és másnap a játszótéren újságolják, hogy “az ő apukájuk éppen Budapesten énekel.”
“Megértették, hogy bármennyire is szeretném, már nem tudom én altatni őket esténként. Amikor megkérdezik, hogy ‘apa hol van?’, majd megszakad a szívem. Nekem viszont az a feladatom, hogy nekik mindent megadjak, és hiszem, ha eljutnék a X-Faktor 2012 döntőjéig, akkor nemcsak én lennék boldog, hanem a családomnak is többet tudnék nyújtani” – teszi hozzá Geszti Péter mentoráltja.
Gergő bízik abban, hogy az X-Faktor 2012 után családjával együtt a fővárosba költözhet, teltházas koncertekről és saját CD-ről álmodik. Azt mondja, nem sztár vagy celeb akar lenni, hanem ismert énekessé szeretné válni, akinek zenéjét egy egész ország ismeri és kedveli.