X-Faktor 2012 - Malek: Keresztes kivételezik a fiúkkal

Már az első élő adás után vibrált a levegő a zsűritagok között, a búcsúzó játékos mentora azt állítja, kolléganője súlyosan elfogult döntést hozott.
Keresztes Ildikó az idei X-Faktorban a huszonnyolc év felettieket mentoráltja, ám a műsor során Oláh Gergő produkciója után azt mondta, hogy irigykedik, amiért most nem ő a fiúcsapat vezetője. Ildikóról köztudott, hogy nagyon szívesen anyáskodik a versenyzői felett. Annak idején szoros kapcsolatot alakított ki Király L. Norbival, Takács Nikolasszal és Baricz Gergővel is.
Ő amolyan fiús anyuka. Talán éppen ez okozta a vesztét Kvaka Andreának is, aki Fehér Zolival párbajozott. Malek és Geszti a saját versenyzőjüket választotta, Feró pedig Zolira voksolt, így a döntést Keresztest illette: – A szívemre hallgatok, Andrea neked kell hazamenned – mondta a zsűri egyetlen hölgy tagja, aki megtehette volna, hogy a közönségre bízza az utolsó szó jogát, ám ő inkább megmentette Fehér Zolit.
Malek Miklós tudomásul vette kollégái döntését, de szemmel láthatóan majd megszakadt a szíve mentoráltjáért. – Adás után odafordultam Ildihez, és megkérdeztem tőle: valóban a szívedre hallgattál?
Ő azt mondta, igen. Lehet, hogy ő ilyen kőszívű. Bár az is benne van a pakliban, hogy Ildikót nő létére Zoli produkciója tényleg jobban meghatotta. Engem se hat meg annyira, amikor egy férfi szerelmes dalt énekel – mondta lapunknak Malek Miklós, aki a jövőben sem szakítja meg a kapcsolatot a kiesettel. Azt is elárulta, hogy nagyon szívesen készítene egy lemezt Andreának.
A tehetségkutatóból először búcsúzó lány annyira csalódott, hogy elhatározta, egy időre pihentetni az éneklést. A műsor után a Borsnak így mesélt érzéseiről: – Nagyon jó, hogy a párom itt van mellettem, de ennek ellenére rosszul érzem magam. Csalódás és fájdalom van bennem, ám senkit sem hibáztatok –mondta szomorúan.