X-Faktor 2012 - Titokban járt az RTL klubban Stohl!

Visszatért az RTL Klubba Stohl András (45), legalábbis egy olvasó-riporteri fotó alapján. A korábbi népszerű televíziós, a Nemzeti Színház jelenleg egyik legfoglalkoztatottabb színésze azóta vonult száműzetésbe, hogy 2010 őszén súlyos balesetet okozott alkoholos és kábítószeres befolyásoltság alatt. Mint ismeretes, Stohl többek között ezért nem kapta meg az első X-Faktor műsorvezetői pozícióját, majd később egyre kevesebb szerephez jutott, mind a színházban, ahol a gyerekdarabokról vették le, mind anyacsatornáján, ahová alig-alig hívták. András egy évvel ezelőtt aztán bekerült a büntetés-végrehajtási intézménybe, ahonnan öt hónap után jó magaviselet miatt feltételesen szabadlábra helyezték. Bár ezután Alföldi Róbert (44) visszavette a legtöbb, korábban általa játszott darabba, sőt új felkérésekkel is elhalmozta, televíziós megkeresést egyáltalán nem kapott, hiába epekedett utána. A Blikk információja szerint egészen eddig: most ugyanis szerkesztőségünk kapott néhány fotót, amelyen tisztán látszik, hogy Buci ismét a Nagytétényi úti székházba lép be.
Múlt héten igyekeztem az RTL Klubba, éppen szereplőválogatásra siettem a Gyanú árnyékában sorozathoz. Akkor lettem figyelmes arra, hogy Stohl András érkezik az épülethez. Nagyon meglepődtem, mert úgy tudtam, hogy régóta nincs semmi köze a csatornához. Sajnos csak azt tudtam lefényképezni, amikor belép a székházba, aztán a lifteknél elvesztettem szem elől – mesélt részletesen a látottakról U. Judit olvasó-riporter, akinek természetesen jár az ilyenkor szokásos tízezer forint. Lapunk megkereste Kolosi Pétert, az RTL Klub programigazgatóját, aki elismerte a tényt, hogy az egykori, a legnagyobb sztárok között emlegetett műsorvezető ismét feltűnt a csatorna háza táján. Valóban András itt járt nálunk, arról azonban, hogy milyen ügyben tette mindezt, egyelőre nem nyilatkozhatok – szögezte le a programigazgató.
Iparági pletykák szerint visszatérésére a legnagyobb esély három műsor esetében van. Stohl – akit nem sikerült elérnünk – a jelek szerint hamarosan az újra induló ValóVilág hatodik szériájában lesz műsorvezető, esetleg egy új, eddig még nem kommunikált produkció arca lesz. A harmadik variáció szerint pedig éppen ott tér vissza, ahol száműzetése előtt számítottak volna rá, és az X-Faktorban kap majd valamilyen szerepet.