X - Faktor - Szabó Dáviddal akar nyerni Geszti Péter

Az X-Faktor első két sorozatában nem voltak igazán sikeresek Geszti Péter pártfogoltjai. Most azonban úgy tűnik, biztosra mehet a reklámszakember- rapper-szövegíró, ugyanis ő irányítja a fiú énekesek felkészülését. A játékban minden benne van – mondta a Borsnak.
Geszti Péter boldog, úgy érzi, végre ő húzta a nyerő lapot az X-Faktorban, vagyis az ő versenyzője az idei műsor egyik favoritja. A tehetségkutató show harmadik szériájában a fiú énekesek mentora lesz a szövegíró-énekes-reklámszakember, amit ő kitörő örömmel fogadott. A műsorban el is mondta a fiúknak: – Nem mondtam senkinek, de titeket akartalak.
Az örömmel együtt persze jött a feketeleves: Gesztinek választania kellett.
Sokdimenziós játék ez, sok mindent mérlegelek. A fiúk mezőnyében egy kivételével egy bizonyos szint fölött énekeltek a versenyzők. Dávid mellett az szólt, hogy ő több mindenben is jó. Gyorsan fel tud készülni különböző stílusokból, jó megjelenésű, igazi popsztár alkat. Szívesen írnék neki dalszöveget olyan melankolikus zenére, amilyen a mai angolszász popzenében divat. Szerintem ez a stílus passzol a leginkább hozzá. Az X-Faktorban minden benne van: szerintem Dávid is esélyes a fináléra – mondta el lapunknak a mentor.
Dávid számára különösen fontos volt Geszti döntése, hiszen eldőlt, hogy a színészi vagy az énekesi pályán folytatja karrierjét.
– Nem szomorkodom amiatt, hogy az Operettszínházban most egy ideig nem játszom. Ez az én döntésem és amit elértem a színházban, az örökre az enyém marad. Az ottani barátaim persze hiányoznak, de velük továbbra is tartom a kapcsolatot. Most az éneklés az első, de úgy gondolom, hogy a két pálya nem zárja ki egymást.
A lányrajongók igazán örülhetnek, hiszen Dávidnak most épp nincs barátnője.
– Jelenleg nincs senki az életemben. Most csak az X-Faktorra koncentrálok. Jól érzem így magam. Rengeteg barátom van, sosem vagyok magányos, így kapcsolatfüggő sem – üzente a Bors olvasóinak a jóképû Szabó Dávid, aki abban egészen biztos lehet, hogy ha megnyeri az X-Faktort, ha nem, rajongó lányok hada kíséri majd a televíziós verseny utáni fellépéseire.

Íme a döntősök – még nem teljes – névsora
Geszti Péter választottjai: Oláh Gergő (23), Szabó Dávid (26) és Fehér Zoltán (25)
Malek Miklós választottjai: Csobot Adél (18), Antal Tímea (19) és Kvaka Andrea (22)
Keresztes Ildikó és Nagy Feró ma dönt.